Χρησιμοποιήστε ΙΡ βιντεοπαρακολούθηση για να αυξήσετε την παραγωγικότητα

Είναι αστείο – όταν παρουσιάζουμε ένα προϊόν νομίζουμε ότι γνωρίζουμε για ποιον λόγο καθώς και το πώς χρησιμοποιείται. Αυτό σημαίνει ότι επενδύουμε χρόνο, χρήματα και σκέψη στο ποια δουλειά κάνει κάποιος, καθώς και στο πώς μπορούμε να την απλοποιήσουμε. Όταν παρουσιάσαμε την IP Video Surveillance σκεφτήκαμε: «Ωραία! Τώρα μπορούμε να έχουμε κάμερες παρακολούθησης στο δίκτυο, πρόσβαση στην επιχείρηση από οποιοδήποτε σημείο, ενώ παράλληλα υπάρχει και μία συσκευή αποθήκευσης που μας δίνει τη δυνατότητα να ξαναδούμε τις ταινείς, εάν είναι απαραίτητο. Είμαστε φοβεροί!» Σχεδόν δεν είχαμε σκεφτεί τις πιθανές χρήσεις.

Όταν παρουσιάζουμε ένα νέο προϊόν, βρίσκουμε πελάτες που το χρησιμοποιούν και δημιουργούμε βίντεο και γραπτές ιστορίες, τις οποίες και μοιραζόμαστε με άλλους πελάτες. Έτσι βρεθήκαμε να μιλάμε με ανθρώπους που χρησιμοποιούν τις κάμερες της Cisco. Σκεφθείτε ότι επινόησαν νέους τρόπους χρήσης τους. Η ασφάλεια ήταν μια χαρά, το πιο σημαντικό όμως είναι ότι είχαμε παραβλέψει την παραγωγικότητα. Ένας από τους πελάτες με τους οποίους επικοινωνήσαμε ήταν και η Dr Tuuyen Do στο Skye Dental. Μας είπε ότι είχε ζητήσει την IP Video Surveillance ως δώρο για τα Χριστούγεννα! Ο τρόπος με τον οποίο την χρησιμοποιεί είναι πολύ δημιουργικός. Ξεκίνησε πρόσφατα να ασκεί το επάγγελμά της, το οποίο και αναπτύσσεται συνεχώς. Αντί να απασχολεί έναν υπάλληλο, ο οποίος κάθεται σε κάποιο γραφείο, χρησιμοποιεί κάμερες για να παρακολουθεί το lobby με οθόνες εγκατεστημένες σε καθεμία από τις αίθουσες θεραπείας. Μπορεί να δει πότε κάποιος μπαίνει στο ιατρείο της, ενώ η βοηθός της βγαίνει στον χώρο υποδοχής. Έτσι οι ασθενείς αισθάνονται ότι υπάρχει κάποιος που ενδιαφέρεται για αυτούς, ενώ εκείνη εξοικονομεί χρήματα για να τα επενδύσει στο ιατρείο της! Αυτό δεν το είχαμε προβλέψει, πήραμε όμως μία ιδέα!

Η Cisco διαθέτει το Cisco Advanced Video Monitoring System που καταγράφει την είσοδο των πελατών στο κατάστημα, ελέγχοντας με ποιο τρόπο αντιδρούν στα προωθητικά μηνύματα ή τους χώρους που κανείς δεν επισκέπτεται. Κατά τη διάρκεια διαφημιστικών εκστρατειών, το video monitoring system μετράει τον αριθμό των πελατών που εισέρχονται στο κατάστημα και καταγράφει τις κινήσεις τους. Οι κάμερες μπορούν να συνδεθούν με τα συστήματα του σημείου πώλησης, ώστε να μπορεί κανείς να ελέγξει πόσοι πελάτες συναλλάσσονται με το κατάστημα καθώς και το τι αγοράζουν. Είναι σαν να έχει κανείς ένα ακόμη ζευγάρι μάτια!

IP βιντεοκάμερες όπως οι Cisco VC220 και Cisco VC240 δεν αφορούν μόνο την ασφάλεια. Δείτε με ποιον τρόπο ο shop manager στο Larry’s Auto χρησιμοποιεί IP video για να ελέγξει την πρόοδο των εργασιών στο αυτοκίνητο κάποιου πελάτη, καθώς και τον φόρτο εργασίας των τεχνικών, ανεξάρτητα από το εάν βρίσκεται στο γραφείο ή δουλεύει από το σπίτι.

marketing-greece@cisco.com

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s