Ενοποιημένες Επικοινωνίες = Ελευθερία στην Περιαγωγή

Τα smartphone είναι εκπληκτικά. Πριν από λίγο καιρό κουβαλούσαμε διαφορετικές συσκευές για τις επαφές, το ημερολόγιο, τη μουσική και τις φωτογραφίες,  καθώς και για την πρόσβασή μας στο Internet. Τώρα έχουμε τη δυνατότητα να πλοηγούμαστε στο Διαδίκτυο και να έχουμε πρόσβαση σε όλα τα δεδομένα από μία και μοναδική συσκευή.  Εάν το σταθερό τηλέφωνο είχε τις ίδιες δυνατότητες με το smartphone, θα ήμασταν απόλυτα ικανοποιημένοι.

Οι ενοποιημένες επικοινωνίες δίνουν στο τηλέφωνό σας τη δυνατότητα να σας «ακολουθεί» όπου κι αν βρίσκεστε. Αποκτήστε πρόσβαση από οποιοδήποτε σημείο, με τις ενοποιημένες επικοινωνίες Μία λύση ενοποιημένων επικοινωνιών σάς δίνει τη δυνατότητα να εργάζεστε από οποιοδήποτε σημείο. Σας προσφέρει πρόσβαση στο σύστημα επικοινωνίας και στους σχετικούς πόρους, από οποιοδήποτε σημείο έχετε ευρυζωνική σύνδεση με το Internet.

Όλοι γνωρίζουμε το αίσθημα της απογοήτευσης που συνοδεύει μία αναπάντητη κλήση. Κάποιος πελάτης σάς αφήνει ένα μήνυμα στο σταθερό τηλέφωνο, και όταν τον καλείτε σας απαντάει το voicemail του. Είναι πολύ απογοητευτικό για τους πελάτες σας να μην μπορούν να σας βρουν και επίσης πολύ απογοητευτικό για εσάς να χάνετε τη δουλειά σας, επειδή απουσιάζατε όταν σας καλούσαν. Το ενοποιημένο σύστημα επικοινωνιών δίνει στους πελάτες τη δυνατότητα να σας καλούν σε ένα και μόνο νούμερο και να σας εντοπίζουν, είτε βρίσκεστε στο γραφείο είτε στο σπίτι είτε είστε εν κινήσει. Όλα σας τα τηλέφωνα καλούν ταυτόχρονα, ώστε να μη χάνετε ποτέ κλήση. Καθώς οι ενοποιημένες επικοινωνίες ενοποιούν φωνή, messaging, βίντεο και εφαρμογές desktop μέσω του δικτύου, τα IP phones μπορούν να αναλάβουν τον ρόλο οποιασδήποτε άλλης συσκευής από την οποία αποκτά κανείς πρόσβαση σε εφαρμογές και υπηρεσίες του Διαδικτύου, όπως το video conferencing, το voicemail και άλλες. Smartphone για το γραφείο σας Ένα IP phone όπως το SPA525G2 παίζει τον ρόλο multimedia συσκευής, έτσι ώστε να μπορείτε να παρουσιάζετε ψηφιακές φωτογραφίες, να βλέπετε RSS feeds και να αναπαράγετε MP3s. Σε περίπτωση, ακόμη, που εγκαταστήσετε video surveillance cameras στην επιχείρησή σας, μπορείτε να τις παρακολουθείτε απευθείας από το τηλέφωνο.

Μερικά από τα πολλαπλά ωφέλη του SPA525G2 είναι και τα ακόλουθα: • Σας δίνει τη δυνατότητα να συνεχίσετε τη συνδιάλεξη από το κινητό στο σταθερό σας τηλέφωνο. • Αποκτάτε πρόσβαση στο σταθερό τηλέφωνο της εργασίας σας μέσω του εταιρικού VPN, σε περίπτωση που εργάζεστε από το σπίτι ή είστε εν κινήσει. • Εισάγετε επαφές από τα κινητά τηλέφωνα μέσω Bluetooth. • Φορτίζετε το κινητό σας τηλέφωνο μέσω του ενσωματωμένου USB Interface. • Μεταφέρετε εύκολα το τηλέφωνο από ένα γραφείο σε κάποιο άλλο με ασύρματες δυνατότητες – δεν χρειάζεται να ψάχνετε για υποδοχή τηλεφώνου στο καινούριο σας γραφείο.

Χρησιμοποιείτε ενοποιημένες επικοινωνίες και IP phones στην επιχείρησή σας; Ποια χαρακτηριστικά και δυνατότητες σας είναι εντελώς απαραίτητες; Σίγουρα η δυνατότητα επικοινωνίας από οποιοδήποτε σημείο, ανά πάσα στιγμή, είναι από τα σημαντικότερα.

marketing-greece@cisco.com

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s