Βελτιώνοντας το WAN με τον επόμενης γενιάς Integrated Service Router (ISR G2)

Οι επιχειρήσεις βασίζονται όλο και περισσότερο στα δίκτυά τους για να προσφέρουν εφαρμογές και πρόσβαση σε δεδομένα, σε χρήστες όχι μόνο στα κεντρικά γραφεία μίας εταιρείας, αλλά και σε υποκαταστήματα και εγκαταστάσεις σε όλο τον κόσμο. Καθώς οι εργαζόμενοι βασίζονται όλο και περισσότερο στην πρόσβαση σε εφαρμογές για να εκπληρώσουν τα καθήκοντά τους, είναι ζωτικής σημασίας το δίκτυο WAN να προσφέρει το υψηλότερο δυνατό επίπεδο απόδοσης.

Η βελτίωση του WAN τα τελευταία χρόνια έχει ως αποτέλεσμα σημαντικά οφέλη για την επιχείρηση όσον αφορά στην απόδοση των εφαρμογών, τη μείωση των δαπανών δικτύου και τη βελτιωμένη παραγωγικότητα και ικανοποίηση των πελατών. Σήμερα οι προσπάθειες βελτίωσης του WAN, οι οποίες επικεντρώνονται στην ανάπτυξη σε υποκαταστήματα, έχουν τη μορφή κυρίως εξειδικευμένων συσκευών. Μία έρευνα της IDC κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η ζήτηση βελτιωμένου WAN είναι ευρεία σε μία μεγάλη γκάμα χρηστών, διαγραμμάτων διακίνησης και γραφείων σε διάφορες γεωγραφικές τοποθεσίες. Ως αποτέλεσμα, εκτός από το άμεσο όφελος της βελτίωσης του WAN, οι πελάτες αξιολογούν έναν αριθμό παραγόντων στη δική τους διάταξη δικτύου, συμπεριλαμβανομένου του κόστους ανάπτυξης και διαχείρισης συσκευών, καθώς και των σχέσεων και συμβατικών υποχρεώσεων με τους τηλεπικοινωνιακούς παρόχους.

Για να προσφέρει τα οφέλη της βελτίωσης του WAN σε χρήστες σε όλο το δίκτυο, η Cisco παρουσιάζει την οικογένεια προϊόντων Wide Area Application Services (WAAS). Ειδικά σχεδιασμένα για να βελτιώνουν την παροχή υπηρεσιών δικτύου σε μεγάλη γκάμα από σχήματα, περιλαμβάνουν εξειδικευμένες συσκευές WAAS hardware, WAAS on Network Modules για Integrated Services Router (ISR), και λογισμικό WAAS Mobile. Τα συγκεκριμένα προϊόντα συνδυάζονται με τις τελευταίες προσθήκες της γκάμας προϊόντων WAAS: WAAS on Services-Ready Engine (SRE) για τον επόμενης γενιάς ISR (Integrated Services Router G2), Virtual WAAS Software για VMware ESX/ESXi, και WAAS Express (IOS Based WAN Optimization σε Integrated Service Router G2), τα οποία είναι λύσεις βασισμένες σε λογισμικό που δίνουν στις εταιρείες τη δυνατότητα να υλοποιήσουν βελτιωμένο WAN σε ευρεία γκάμα λύσεων για ανάπτυξη και για χρήση.

Η IDC επικοινώνησε με δύο επιχειρήσεις που υιοθέτησαν με μεγάλη επιτυχία την Cisco WAAS και υλοποίησαν νωρίς τις WAAS on SRE (Service Ready Engine) σε ISR. Οι συγκεκριμένοι πελάτες απεκόμισαν έναν αριθμό ωφελειών για την επιχείρηση, συμπεριλαμβανομένης της επέκτασης του χρόνου ζωής της υποδομής δικτύου και της παροχής στους τελικούς χρήστες βελτιωμένης πρόσβασης σε εφαρμογές. Οποιαδήποτε επιχείρηση που θέλει να προσφέρει την καλύτερη δυνατή εμπειρία στους χρήστες της θα μπορούσε να επωφεληθεί από την υιοθέτηση της τεχνολογίας WAN optimization.

marketing-greece@cisco.com

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s