Είστε έτοιμοι για την World IPv6 Day στις 8 Ιουνίου; Ετοιμαστείτε στις 6/6 με τα #IPv6Chat και @CiscoGeeks

Της Lauren Friedman

Σε περίπτωση που ….ζείτε απομονωμένοι σε κάποια σπηλιά, η World IPv6 Day είναι στις 8 Ιουνίου. Πολλές εταιρείες θα συμμετάσχουν, συμπεριλαμβανομένης και της Cisco. Στην πραγματικότητα, έχουμε προγραμματίσει μία ημέρα γεμάτη εκδηλώσεις. Από τον Αγώνα δρόμου των IT Admins μέχρι το Περπάτημα στη φωτιά των ειδικών σε θέματα ασφάλειας. Θα περάσουμε πολύ ευχάριστα.

Για να απαντήσουμε σε ερωτήσεις της τελευταίας στιγμής και να σας απαλλάξουμε από τις δικαολογημένες ανησυχίες σας, έχουμε προγραμματίσει ένα IPv6 TweetChat για τις 6 Ιουνίου. Δείτε το σαν έναν ωραίο τρόπο να ξεκινήσετε την ημέρα σας, εάν βρίσκεστε στη δυτική ακτή ή σαν μία ευκαιρία για διασκέδαση, εάν βρίσκεστε αλλού.

TwitLatin με Bullhorns

Τι είναι το TweetChat? Είναι πολύ απλό. Εάν είστε συνδεδεμένοι με το Twitter, υποβάλλετε ερωτήσεις και απαντάτε σε αυτές, και κάπου στο tweet προσθέτετε ένα hashtag, ώστε να το ορίσετε ως μέρος της συζήτησης. Μπορείτε να έχετε το νου σας και για άλλους που ενδεχομένως χρησιμοποιούν το ίδιο hashtag (μέσω αναζήτησης), και να παρακολουθήσετε τη ροή της συζήτησης. Για τη συζήτηση χρησιμοποιήστε το #IPv6Chat.

Την ημέρα της εκδήλωσης (Δευτέρα, 6 Ιουνίου στις 9-10 π.μ. ώρα Ειρηνικού), μπορείτε να παρακολουθήσετε τη συζήτηση με hashtag #IPv6Chat στους αγαπημένους σας πελάτες του Twitter ή απευθείας στο ίδιο το Twitter . Σε πελάτες που θα υποβάλουν ερωτήσεις θα προσφέρουμε 25 t-shirts. Μπορείτε να διαβάσετε το πλήρες κείμενο των όρων.

Περισσότερο IPv6

Σε περίπτωση που είστε ενθουσιασμένοι με το IPv6 και δεν θέλετε να περιμένετε μέχρι τις 6 Ιουνίου, μπορείτε να κοιτάξετε στη σελίδα IPv6 page της Cisco ή κάποια από τα blogs που γράφουν κάποιοι πολλοί ταλαντούχοι συνάδελφοι.

Nothing for World IPv6 Day

IPv6 Testing Sites and Tools

Securing IPv6 Transition Technologies

IPv6 and DNS – Getting your DNS infrastructure ready for IPv6

IPv6: The Time Has Come

IPv6 Myths

World IPv6 Day: Working Together Towards a New Internet Protocol

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s