Η Cisco ολοκληρώνει την εξαγορά της NDS

Διεύρυνση των δυνατοτήτων βίντεο με σκοπό την επιτάχυνση του συστήματος Videoscape της Cisco, που καθιστά δυνατό σε παρόχους υπηρεσιών και εταιρείες ΜΜΕ να παράσχουν εμπειρίες διασκέδασης επόμενης γενιάς.

Η Cisco (NASDAQ: CSCO) ανακοίνωσε σήμερα ότι ολοκλήρωσε την εξαγορά της NDS Group Ltd., ενός εξέχοντος παρόχου λογισμικού βίντεο και λύσεων προστασίας περιεχομένου που επιτρέπει σε παρόχους υπηρεσιών και εταιρείες ΜΜΕ να παρέχουν και να μετατρέπουν με ασφάλεια νέες εμπειρίες βίντεο.

Στις 15 Μαρτίου 2012, η Cisco ανακοίνωσε την οριστική συμφωνία εξαγοράς της NDS. Η πλατφόρμα λογισμικού της NDS, το πελατολόγιό της και το μοντέλο υπηρεσιών συμπληρώνουν τις διαδικτυακές παροχές βίντεο της Cisco και επιταχύνουν το VideoscapeTM, την εκτενή πλατφόρμα της Cisco που επιτρέπει στους παρόχους υπηρεσιών και τις εταιρείες ΜΜΕ να παρέχουν εμπειρίες διασκέδασης νέας γενιάς. Μέσω της εξαγοράς της NDS, η Cisco διευρύνει επίσης το παγκόσμιο αποτύπωμά της σε νέες και ανερχόμενες αγορές, διευρύνοντας περαιτέρω την παρουσία της ως παρόχου υπηρεσιών και εμβαθύνοντας τις σχέσεις της με τους πελάτες.

Οι υπάλληλοι της NDS εισέρχονται στο Service Provider Video Technology Group (SPVTG) της Cisco, με επικεφαλής τον Αντιπρόεδρο και Γενικό Διευθυντή Jesper Andersen. Με την ολοκλήρωση αυτής της συναλλαγής, ο Δρ. Abe Peled, πρώην Πρόεδρος της NDS και Διευθύνων Σύμβουλος, καθίσταται Αντιπρόεδρος και Επικεφαλής Στρατηγικής για το Video and Collaboration Group της Cisco, του οποίου μέρος αποτελεί το SPVTG. Ο Δρ. Peled αναφέρεται στον Marthin De Beer, Αντιπρόεδρο του Video and Collaboration Group της Cisco.

Σύμφωνα με τους όρους της συμφωνίας, η Cisco κατέβαλε περίπου 5 δισεκατομμύρια δολλάρια ΗΠΑ, περιλαμβανομένης της αποπληρωμής του χρέους και των δράσεων διάσωσης της επιχείρησης, προκειμένου να αποκτήσει ολόκληρη την επιχείρηση και τις λειτουργίες της NDS. Το καθαρό κέρδος της Cisco αναμένεται να είναι αυξητικό ανά μετοχή εντός του πρώτου έτους σε non-GAAP βάση (όχι με βάση τις Γενικώς Αποδεκτές Λογιστικές Αρχές).

Δήλωση: Jesper Anderson, Αντιπρόεδρος και Γενικός Διευθυντής της Service Provider Video Technology Group
«Η προσθήκη των λύσεων λογισμικού της NDS και η εξειδίκευση στην συνένωση συστημάτων διαδραματίζουν σπουδαίο ρόλο στην επιτάχυνση της πλατφόρμας Videoscape της Cisco που έχει ως σκοπό την παροχή ολοζώντανων εμπειριών διασκέδασης. Μέσω της συνδυασμένης εξειδίκευσής μας, αποσκοπούμε στην παροχή εμπειριών τηλεόρασης νέας γενιάς που είναι περισσότερο ελκυστική, ενδιαφέρουσα και κοινωνική, ενώ συμμετέχουμε στη δημιουργία νέων ευκαιριών κέρδους για τους παρόχους υπηρεσιών που είναι ταυτόχρονα πελάτες μας.» 

 

 

 

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s