Η Cisco ανακοινώνει την πραγματοποίηση του Cisco Connect 2013

Η εξέλιξη της επιτυχημένης εκδήλωσης Cisco Expo, θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 23 Απριλίου 2013, στο ξενοδοχείο InterContinental με κεντρικό μήνυμα: Your vision made Possible

FY13_11_Jan23_CiscoConnect_LogoΗ Cisco με ιδιαίτερη ικανοποίηση ανακοινώνει την πραγματοποίηση του Cisco Connect 2013, την εξέλιξη της επιτυχημένης εκδήλωσης Cisco Expo που πιθανότατα έχετε παρακολουθήσει στο παρελθόν. Το Cisco Connect είναι κάτι περισσότερο από ένα νέο όνομα. Παρουσιάζει και αναδεικνύει τις απεριόριστες δυνατότητες του διαδικτύου το οποίο με μόλις 8.000 μέρες ζωής, θα συνδέει μέχρι το 2020 περίπου 2,5 δισεκατομμύρια ανθρώπους και 37 δισεκατομμύρια δραστηριότητες και αντικείμενα. Η Cisco πιστεύει ότι αυτό είναι μόνο η αρχή, αφού το 99% των φυσικών αντικειμένων στον κόσμο δεν έχουν ακόμα διαδικτυακή παρουσία, είναι όμως έτοιμα για την αλλαγή. Το Internet of Everything (ΙοΕ) είναι το επόμενο βήμα και μόνο η Cisco μπορεί να δημιουργήσει το δίκτυο για να γίνει πραγματικότητα. Ένα δίκτυο που ακούει, μαθαίνει και ανταποκρίνεται, με τρόπο που δεν έχουμε δει ξανά στο παρελθόν.

Προγραμματίστε τη συμμετοχή σας στο Cisco Connect 2013, για να δείτε από κοντά τα μοναδικά πράγματα που μπορούν να συμβούν, όταν άνθρωποι και συσκευές συνδέονται και επικοινωνούν με τρόπο που ποτέ πριν δεν είχαμε φανταστεί.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s