Η νέα σειρά προϊόντων της Cisco για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις

Ένα βασικό πλεονέκτημα των μικρομεσαίων επιχειρήσεων είναι η ευελιξία. Γρήγορη λήψη αποφάσεων, αλλαγή πορείας σε σχέση με τις ανάγκες των πελατών και άμεση συνεργασία με τους συναδέλφους. Για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις το να έχουν στη διάθεσή τους τα κατάλληλα τεχνολογικά εργαλεία, σημαίνει άμεση ανταπόκριση της επιχείρησης, αύξηση της συνολικής παραγωγικότητας και διατήρηση της ανταγωνιστικότητάς της.

FY13_13_Jan31_SMB_Yoda_2Σήμερα, προκειμένου μια μικρομεσαία επιχείρηση να είναι επιτυχημένη, χρειάζεται ευέλικτες τεχνολογίες που επιτρέπουν ασφαλή και σταθερή σύνδεση για το διαρκώς μετακινούμενο προσωπικό της. Καθώς κατά κανόνα οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις δεν διαθέτουν ειδικό τμήμα IT, οι τεχνολογίες αυτές θα πρέπει να είναι εύκολες στη χρήση και τη διαχείρισή τους, και παράλληλα οικονομικές. 

Πρόσφατα, η Cisco ενημέρωσε το χαρτοφυλάκιο των προϊόντων της που απευθύνονται στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις με νέα προϊόντα που βοηθούν τους εργαζόμενους που μετακινούνται διαρκώς, να εργάζονται και να επικοινωνούν, με υψηλό βαθμό ασφάλειας. Τέλος, αυτές οι νέες τεχνολογίες συμβάλλουν στη αύξηση της παραγωγικότητας των μικρομεσαίων επιχειρήσεων μέσω της ασφαλούς επικοινωνίας και συνεργασίας. 

Τα νέα προϊόντα της Cisco σχεδιασμένα ειδικά για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, είναι οικονομικά, εύκολα στη χρήση τους και εμπλουτίζουν το σειρά προϊόντων της Cisco για τη συγκεκριμένη αγορά. Τα νέα προϊόντα και οι βελτιώσεις περιλαμβάνουν:

  • Το Cisco® ISA500 Series Integrated Security Appliance:  Μια νέα πλήρης λύση ασφάλειας, που συνδυάζει εξαιρετικά ασφαλές Internet, ασύρματο, διπλό WAN, site-to-site και απομακρυσμένη πρόσβαση VPN με ενιαία δυνατότητες διαχείρισης απειλών (UTM).
  • Cisco SPA302D Multi-Line DECT Handset and the Cisco SPA500DS Expansion Module: Ψηφιακή κονσόλα που συνδέεται με τα τηλέφωνα IP της σειράς SPA500, βελτιώνοντας περαιτέρω τα προϊόντα συνεργασίας της Cisco.
  • Το Cisco RV215W Wireless-N VPN Router with 3G/4G: Ένας οικονομικός και εύκολος στη χρήση ασύρματος router που επιτρέπει την απρόσκοπτη χρήση φορητών υπολογιστών και υποστηρίζει μια μεγάλη ποικιλία από επιλογές σύνδεσης, συμπεριλαμβανομένης της σύνδεσης 3G και 4G μέσω USB.
  • Ενημερώσεις λογισμικού για τα Cisco WAP121 Wireless-N και Cisco WAP321Wireless-N Selectable-Band AP: Αναβαθμίσεις firmware που επιτρέπουν εγκατάσταση ενός σημείου για την απλούστευση της ανάπτυξης ασύρματων δικτύων σε ένα ολόκληρο γραφείο και την παροχή εξαιρετικής ποιότητας σύνδεσης Wi-Fi.
  • Cisco SPA232D Multi-Line DECT ATA: Μια προσιτή και αξιόπιστη πύλη φωνητικών επικοινωνιών διαθέσιμη σε όλα τα νέα προϊόντα συνεργασίας της Cisco με ενσωματωμένη βάση ψηφιακών ενισχυμένων ασύρματων τηλεπικοινωνιών (DECT) για τη δρομολόγηση φωνητικών επικοινωνιών μέσω IP (VoIP) στο δημόσιο τηλεφωνικό δίκτυο μεταγωγής (PSTN)
  • Οικογένεια υπηρεσιών Cisco OnPlus για τη διαχείριση δικτύων με βάση το cloud: Οι υπηρεσίες OnPlus Cisco απλουστεύουν την παρακολούθηση, τη διαχείριση και τη συντήρηση μικρών και μεσαίου μεγέθους δικτύων για συνεργάτες και πελάτες που θέλουν να προσφέρουν υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας διαχείρισης δικτύων.

Η Cisco θα συνεχίσει να συνεργάζεται με μικρομεσαίες επιχειρήσεις με στόχο να συμβάλλει στην επίτευξη των επιχειρηματικών τους στόχων αναπτύσσοντας λύσεις και τεχνολογίες που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για αυτές.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s